top of page

Kamo na izlet

line-01_edited.png
line-01.png

Opatija

line-01.png

Kolijevka hrvatskog turizma, okružena morem i predivnim parkovima s brojnim znamenitostima.

 

Uz obalno šetalište Lungomare, čiste plaže, odlične restorane i obilje kulturnih događanja, dobit ćete grad prepun sadržaja i garanciju nezaboravnog odmora.

Udaljenost od nas ➙ 23 km

Prosiječno vrijeme ➙ 20 min

Rijeka

line-01.png

Smještena u samom središtu Kvarnera, jedan je od najvećih hrvatskih gradova.

 

Rijeka i okolica imaju sve što treba vrhunskoj turističkoj regiji: bogata kulturna ponuda, dinamičan zabavni život, prekrasne plaže i romantične stare gradove.

Udaljenost od nas ➙ 28 km

Prosiječno vrijeme ➙ 25 min

Pula -Arena

line-01.png

Pulska Arena jedan je od najvažnijih spomenika kulture u Hrvatskoj. Ubraja se među najbolje očuvane amfiteatre na svijetu i jedan je od simbola grada Pule.

 

Tijekom dana otvorena je za razgledavanje, a u toplim ljetnim večerima postaje savršeno mjesto za pop rock koncerte, opere i balete, kao i filmski festival sa šezdesetgodišnjom tradicijom.

Udaljenost od nas ➙ 116 km

Prosiječno vrijeme ➙ 80 min

Otok Krk

line-01.png

Gdje god pošli, na Krku otkrivate osebujan svijet daleke povijesti utkane u svakidašnjicu otočkih mjesta, te prošlost potpuno usklađenu sa dinamičnim turističkim životom.

Upoznajte njegove čari i bogatstva u svako godišnje doba: prokrstarite njegovim prelijepim raznolikim mjestima, posjetite tisućljetne spomenike, muzeje i galerije.

Udaljenost od nas ➙ 72 km

Prosiječno vrijeme ➙ 55 min

Učka

line-01.png

Park prirode Učka pruža veličanstven pogled na Istru, Kvarner, otoke, Velebit, Gorski kotar i Alpe što ga čini jednim od najljepših vidikovaca u Hrvatskoj.

Učka također nudi pregršt različitih sportskih aktivnosti od planinarenja, slobodnog penjanja, brdskog biciklizma, slobodnog letenja do brojnih sportskih natjecanja i utrka.

- PARK PRIRODE -

Udaljenost od nas ➙ 47 km

Prosiječno vrijeme ➙ 60 min

Risnjak

line-01.png

 Nacionalni park Risnjak je snažna klimatska i vegetacijska pregrada između Hrvatskog  primorja i kopnenih dijelova Hrvatske.

 

Također je najznačajniji primjer visinskog vegetacijskog raščlanjenja Hrvatske sa 1148 vrsta i podvrsta flore. Prirodno je stanište sve tri velike europske zvijeri (medvjed, vuk i ris).

- NACIONALNI PARK -

Udaljenost od nas ➙ 69 km

Prosiječno vrijeme ➙ 60 min

Plitvička jezera

line-01.png

Najstariji i površinom najveći (294.82 km2) hrvatski nacionalni park u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, ispunjenima kristalnom modrozelenom vodom.

Moguće aktivnosti u parku su: pješačenje, planinarenje, vožnja električnim brodom i vlakom, fotografiranje, vožnja biciklom, skijanje, veslanje.

- NACIONALNI PARK -

Udaljenost od nas ➙ 197 km

Prosiječno vrijeme ➙ 150 min

Brijuni

line-01.png

Brijunsko otočje smjestilo se gotovo na samom sjeverozapadnom izlazu iz pulske luke. Skupinu otoka čine dva veća otoka, te 12 otočića.

 

Naseljeni još u prapovijesno doba, vrednovani su kao izvanredan prostor u rimsko doba, kada, kao i u cijeloj južnoj Istri, niču uglavnom velika ladanjska imanja s luksuznim vilama.

- NACIONALNI PARK -

Udaljenost od nas ➙ 110 km

Prosiječno vrijeme ➙ 80 min

bottom of page