top of page

O nama

line-01_edited.png
line-01.png

Skrivena unutar netaknute prirode, prepuna detalja, Wooden Cottage Home Holiday Eva je napravljena prije 30ak godina što joj daje posebnu draž, autohtonost i potrebnu rustikalnost.

 

Potpuno opremljena i renovirana 2018 savršena je za bijeg od svakodnevnog užurbanog života i za odmor u prirodi. Okruženi šumom i prirodnim ljepotama, a opet nadomak grada i svih sadržaja možete u potpunosti uživati u svim blagodatima koje su Vam na raspolaganju.

Interijer je također od drva, istovremeno lijep i funkcionalan. Kako je prostor kompaktan, trebalo je dobro iskoristiti svaki centimetar, pa je unutrašnjost jednostavno podijeljena.

Prizemlje se sastoji od dnevnog prostora sa kuhinjom, spavaćeg dijela sa velikim bračnim krevetom, te hodnika sa odvojenom kupaonom.

 

Na katu se nalaze dva kreveta zajedno sa dodatnim prostorom koji može poslužiti za druženje i/ili dodatne ležajeve.

Okućnica ima oko 600m2 popraćena sa raznim sadržajima i drvećem koje pruža prijeko potreban hlad tokom ljetnih vrućina što omogućuje Vašim najmilijima (djeci, obitelji, prijateljima) da se druže i igraju istovremeno pružajući mir i privatnost.

Vanjski dio se sastoji od tri dijela.

 

  • Prvi ''manji'' dio je odvojen isprepletenim drvećem koje formira luk, te se sastoji od roštilja, okruglog stola od bačve, barskih stolica, te suncobrana.
     

  • Drugi ''centralni'' dio se sastoji od sjenice koja sadrži veliki stol sa dvjema klupama, te pomoćni stol i vanjski ormarić koji sadrži sve potrebno za konzumaciju jela. U blizini sjenice nalazi se vanjski WC kao i ostavnica gdje možete spremiti svoje stvari.
     

  • Treći dio, pečenjara, služi isključivo za pripremu jela. Na raspolaganju su drva i ugljen.

Dojmovi

line-01_edited.png
line-01.png

ŠTO NAŠI GOSTI KAŽU O NAMA

A perfect escape for families and couples. House itself has a rustic wooden charm, very romantic. It was also immaculate and spotless. Outer space has many features which entertained us quite a lot, especially the little ones. Parking was free and on the very property. Location is superb, close to the border and within 20 km you can reach bigger cities, or if you are not keen on driving, you can visit nearby villages. Hosts greeted us with cold refreshments and snacks. They were charming, accommodating and helpful. Always available when we needed something.

Karla, Hrvatska

line-01_edited.png
line-01.png
bottom of page